Υπόθεση με ζευγάρι κανιβάλων που συνδέεται με 30 φόνους έχει σοκάρει τη Ρωσία

Υπόθεση με ζευγάρι κανιβάλων που συνδέεται με 30 φόνους έχει σοκάρει τη Ρωσία Facebook Twitter
0

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία μια είδηση που μεταδίδεται από τοπικά μέσα και το Russia Today.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ζευγάρι κανιβάλων φέρεται να συνδέεται με 30 δολοφονίες, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Το ζευγάρι (ένας 35χρονος άνδρας και μια 42χρονη γυναίκα) συνελήφθη και εκτιμάται πως έχουν διαπράξει τα στυγερά εγκλήματα σε διάστημα 18 ετών. Τα ευρήματα στο σπίτι τους περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και αποθηκευμένα σε ψυγεία ανθρώπινα μέλη. Οι αρχές εντόπισαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο περιελάμβανε αποτρόπαιες φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών με φερόμενα ως ανθρώπινα μελή.

Ο άντρας συνελήφθη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, αφού βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Ένας κάδος με τα μέλη της νεκρής γυναίκας, καθώς και μια τσάντα που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο θύμα, βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα με το Mir24.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και έβγαλε selfie μαζί τους, αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

Η αστυνομία ερευνά τη φρικτή υπόθεση για την οποία δεν υπάρχουν περισσότερες αξιόπιστες πληροφορίες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

Διεθνή / Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

«Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο με ποικιλομορφία χωρίς φασισμό» και «η ιστορία επαναλαμβάνεται εάν δεν διδαχθούμε τίποτα» ήταν μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών λίγες ώρες πριν τις εκλογές στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM