Βρίσκεται πάνω από έναν αιώνα ακριβώς στο ίδιο σημείο της Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, στο νούμερο 82, εκεί από όπου ξεκίνησε το 1915 να λειτουργεί αρχικά ως γαλακτοπωλείο, ενώ αργότερα, τη δεκαετία του '50, αρχίζει να μετασχηματίζεται σε ζαχαροπλαστείο.
Ο Βασίλης Ασημακόπουλος, ένας από τους εκπροσώπους της τρίτης γενιάς, στα χέρια της οποίας έχει περάσει το ζαχαροπλαστείο σήμερα, είναι εδώ για να μας εξηγήσει πώς σε μια πόλη σαν την Αθήνα, όπου όλα αλλάζουν, ένα ζαχαροπλαστείο κατάφερε να επιβιώσει και να μετεξελιχθεί στο σήμερα, σαν μια κλασική αξία, ένα μέρος στο οποίο μπορούμε να βασιζόμαστε ότι θα είναι πάντα εκεί για να μας γλυκαίνει.