Στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης έχουν καλεσμένους τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο, sommelier του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin εστιατορίου Herve από την Αθήνα, τον Τάσο Παρτάλη, ιδιοκτήτη και οινοχόο του wine bar Methi από τη Θεσσαλονίκη, και τον Γρηγόρη Ράππο, sommelier του εστιατορίου Salis. Οι τρεις τους διαλέγουν τα πέντε κρασιά που τους εντυπωσίασαν τo 2024 και νοητά τα ανοίγουν μαζί μας για να υποδεχθούμε τη χρονιά που έρχεται.
Τέλος, η Υρώ μοιράζεται μαζί μας τα πέντε κρασιά που αγάπησε τη χρονιά που φεύγει.