Η Υρώ Κολιακουδάκη προσπαθεί με απλά λόγια να  εξηγήσει:

 

— πως φτιάχνεται το ροζέ κρασί

 

— τι είναι ο νέος και ο παλαιός κόσμος

 

— με τι φαγητά συνδυάζεται το ροζέ κρασί

 

— ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να συνδυάσουμε το φαγητό με το κρασί

 

— τι θα πιούμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

 

— με τι θα συνδυάσουμε τη σούπα γλυκοκολοκύθας, ένα Χανιώτικο μπουρέκι, τη γαλοπούλα ή το χοιρινό και τα τυριά ή τα γλυκά μας. Ασύρτικο, βιδιανό, μοσχάτο σπίνας, λιάτικο, αγιωργίτικο αλλά και διεθνείς ποικιλίες όπως το sauvignon blanc, το chardonnay, το viognier, το gewurtztraminer, είναι μερικές από τις επιλογές που σας προτείνουμε.

 

— κλείνουμε με την ερώτηση του 1 εκατομμυρίου… στη σαμπάνια προσθέτουν ανθρακικό; Αυτό για να απαντηθεί στο επόμενο podcast!

 

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά από podcasts γι' αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη.

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ.

 

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET: 
Instagram:
@irokoliakoudakis
Facebook:
Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram:
@panagiotis_orfanidis
Facebook:
Panagiotis Orfanidis