Από τα Kατεχόμενα της Κύπρου, δεκαεξάχρονος έφηβος με μια βαλίτσα μόνο στα χέρια, βρέθηκε στον Καναδά. Πώς από τη σχολή μαγειρικής έγινε διδάκτορας οινολογίας και από σερβιτόρος βρέθηκε στη θέση του προέδρου του πιο σημαντικού οργανισμού εμπορίου λιανικής στον κόσμο;
Ποιοι τον βοήθησαν σε αυτή την κινηματογραφική πορεία ζωής; Ποια χώρα πιστεύει πως έκανε τα πιο σωστά βήματα στο να δημιουργήσει επιτυχημένη οινική ταυτότητα με αξιοζήλευτη εμπορική επιτυχία; Τι πιστεύει πως πρέπει να κάνει η Ελλάδα και η Κύπρος, αντίστοιχα; Τι δεν ξέρει ο κόσμος για αυτόν, τι θέλει να αφήσει σαν κληρονομιά στις επόμενες γενιές, και τέλος σε ποια προσωπικότητα θα ήθελε να κάνει το τραπέζι και τι κρασιά θα επέλεγε;
Μια κουβέντα γεμάτη έμπνευση, πάθος για το κρασί, αγάπη και ευγνωμοσύνη για τη ζωή.