Σ' αυτό το podcast ο Παναγιώτης αποδεικνύεται, πως πάλι είχε δίκιο… μπορείς να προσθέσεις ανθρακικό για να φτιάξεις ένα αφρώδες κρασί.

 

Η Υρώ εξηγεί με απλά λόγια πώς φτιάχνεται η Σαμπάνια βήμα βήμα, λέει ιστορίες για τον Dom Perignon, την Αντουανέτα, το Ναπολέοντα και τη Veuve Cliquot.

 

Όσο πιο απλά μας λέει για το prosecco, αν υπάρχουν ροζέ σαμπάνιες και ερυθρά αφρώδη.

 

Στην Ελλάδα φτιάχνονται αφρώδη κρασιά; Και τι γίνεται με τα αφρώδη στην Κρήτη;

 

Τέλος, δίνει εύκολα tips συνδυασμών για το πως να απολαύσετε το αφρώδες κρασί σας. Μήπως τα πατατάκια είναι ένας τέλειος συνδυασμός; Και ποιο ποτήρι είναι ιδανικό;

 

Ο Παναγιώτης ανησυχεί για το πόσο κρασί θα καταναλώσει στις γιορτές και αναρωτιέται αν υπάρχουν κρασιά χωρίς αλκοόλ.

 

Σε ένα podcast γιορτινό με ανεβασμένη διάθεση για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με αισιοδοξία και χαρά!

 

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά από podcasts γι' αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη.

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ.

 

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET: 
Instagram:
@irokoliakoudakis
Facebook:
Iro Koliakoudakis

 

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram:
@panagiotis_orfanidis
Facebook:
Panagiotis Orfanidis