ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. κατσικίσια φέτα
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Ξύσμα από 1 λάιμ
- 25 γρ. goji berry
- 25 γρ. cranberry
- 8 γρ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε τη φέτα στον χοντρό τρίφτη.
- Ψιλοκόβουμε τα φρούτα, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να ενσωματωθούν καλά.
- Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για λίγες ώρες.
- Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, πανάρουμε και τηγανίζουμε.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
- 200 γρ. φρέσκες φράουλες
- 80 ml λευκό βαλσάμικο
- 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο
- 300 ml ηλιέλαιο
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μούλτι πολτοποιούμε τις φράουλες και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το ηλιέλαιο, το οποίο ρίχνουμε σιγά-σιγά (κορδόνι), ενόσω χτυπάμε τα υλικά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με τη σάλτσα φράουλας.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο bar restaurant Coyoacan στο Θησείο.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα