ΥΛΙΚΑ

  • 1 κολοκυθάκι ψητό σε φέτες
  • 1 μελιτζάνα ψητή σε φέτες
  • 1 πιπεριά κίτρινη ψητή σε φέτες
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψητή σε φέτες
  • 1 πιπεριά πράσινη ψητή σε φέτες
  • 4 μανιτάρια ψητά κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κ.γ. πάστα λιαστής ντομάτας
  • Φέτα κομμένη σε κομμάτια
  • Σπόροι κουκουναριού
  • 2 φέτες χωριάτικο ψωμί
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πάνω στις γενναίες φέτες ψωμιού αλείφουμε την πάστα λιαστής ντομάτας.
  2. Προσθέτουμε τα ψητά λαχανικά εναλλάξ, βάζοντας τελευταία τη φέτα.
  3. Ψήνουμε γιοα 2-3 λεπτά.
  4. Καλύπτουμε με σπόρους κουκουνάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα