ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες παστράμι
- 2 αυγά
- 1 κ.γ. βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι σοτάρουμε το παστράμι μέχρι να αρχίσει να τραγανίζει.
- Το αφαιρούμε και προσθέτουμε τα αυγά, χαμηλώνοντας τη φωτιά μέχρι να ψηθεί το ασπράδι και να μείνει ο κρόκος μελάτος.
- Σε πιάτο σερβίρουμε από κάτω το παστράμι και τα αυγά από πάνω. Αλατίζουμε μόνο τον κρόκο και αρταίνουμε με φρέσκο πιπέρι.
- Μπορείτε προαιρετικά να γαρνίρετε με ψιλοκομμένη ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα