ΥΛΙΚΑ

  • 4 φέτες παστράμι
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε τηγάνι σοτάρουμε το παστράμι μέχρι να αρχίσει να τραγανίζει.
  2. Το αφαιρούμε και προσθέτουμε τα αυγά, χαμηλώνοντας τη φωτιά μέχρι να ψηθεί το ασπράδι και να μείνει ο κρόκος μελάτος.
  3. Σε πιάτο σερβίρουμε από κάτω το παστράμι και τα αυγά από πάνω. Αλατίζουμε μόνο τον κρόκο και αρταίνουμε με φρέσκο πιπέρι.
  4. Μπορείτε προαιρετικά να γαρνίρετε με ψιλοκομμένη ντομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

 

Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα