ΥΛΙΚΑ
- 2 αυγά
- Λίγο ελαιόλαδο
- 2 φέτες μπέικον Θράκης
- 2 φέτες ψωμί φόρμας ή ζυμωτό
- 2 κ.γ. κρέμα τυρί
- 2 ροδέλες ντομάτα
- Πέστο θυμαριού
- Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο τα αυγά μάτια.
- Ψήνουμε το μπέικον στον φούρνο και φρυγανίζουμε το ψωμί.
- Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με κρέμα τυρί και πέστο θυμαριού.
- Στη μία φέτα τοποθετούμε την ντομάτα, πράσινη σαλάτα και από πάνω το τηγανητό αυγό.
- Καλύπτουμε την άλλη φέτα ψωμιού με ντομάτα, σαλάτα, αυγό και τραγανό μπέικον.
- Συνοδεύουμε με πράσινη ανάμεικτη σαλάτα και τσίλι σος.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα