ΥΛΙΚΑ

  • 4 ώριμα αβοκάντο
  • Χυμός από 2 λάιμ
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • ½ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κύβους
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα του και την τοποθετούμε σε μπολ.
  2. Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο, προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κρεμμύδι, ντομάτα και ανακατεύουμε απαλά.
  3. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με νάτσο τσιπς από καλαμπόκι.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Dos Hermanos.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα