ΥΛΙΚΑ
- 4 ώριμα αβοκάντο
- Χυμός από 2 λάιμ
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
- ½ κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κύβους
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι βγάζουμε τη σάρκα του και την τοποθετούμε σε μπολ.
- Με ένα πιρούνι λιώνουμε το αβοκάντο, προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, κρεμμύδι, ντομάτα και ανακατεύουμε απαλά.
- Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με νάτσο τσιπς από καλαμπόκι.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Dos Hermanos.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα