ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. γυαλιστερές
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Χυμός από ½ λάιμ
- 1 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
- Ξύσμα από ½ πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στη σχάρα ή σε σχαροτήγανο τις γυαλιστερές μέχρι να ανοίξουν.
- Χτυπάμε στο μίξερ τα υπόλοιπα υλικά.
- Σερβίρουμε τις γυαλιστερές, τις περιχύνουμε με τη σος και γαρνίρουμε με μυρώνια ψιλοκομμένα.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Scorpina στο Ψυχικό.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα