ΥΛΙΚΑ

  • 1 χταπόδι 1.600-1.800 γρ. (βρασμένο όπως εδώ)
  • 100 γρ. πλιγούρι βρασμένο σε νερό με αλάτι μπόλικο
  • Λεμόνι
  • ½ μέτρια ντομάτα τριμμένη
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. δυόσμος ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, ρίγανη, ξίδι, φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το χταπόδι σε λεπτές φέτες και ανακατεύετε όλα τα υλικά, δίνοντας ένταση με το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.

 

Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα