ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. χταπόδι κομμένο σε 8 πλοκάμια
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- ½ κούπα ελαιόλαδο
- 4 φύλλα δάφνη
- 2 σφηνάκια ούζο
- Κάππαρη Πάρου για γαρνίρισμα
- Ξίδι Πάρου
- Θυμάρι για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σιγομαγειρεύουμε το χταπόδι με όλα τα υλικά σε πολύ χαμηλή φωτιά για 40-45 λεπτά.
- Μόλις μελώσει, σερβίρουμε και ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ξίδι.
- Γαρνίρουμε με κάππαρη και θυμάρι.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα