ΥΛΙΚΑ
- 590 γρ. creamy tomato Campbell's Soup (2 κονσέρβες)
- 300 γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου (τριμμένο σε μέτριο τρίφτη)
- 200 γρ. λουκάνικο κεφτέ Δράμας κομμένο σε μικρές φέτες
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 250 γρ. χυλοπιτάκι χωριάτικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο κεφτέ έως ότου ροδίσει και στη συνέχεια το στραγγίζουμε σε ένα απορροφητικό χαρτί.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την creamy tomato Campbell's Soup, το τυρί Μετσόβου και το λουκάνικο.
- Βράζουμε το χυλοπιτάκι σε αλατισμένο νερό 2-3 λεπτά λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία.
- Σουρώνουμε και το ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα.
- Ανακατεύουμε καλά και το μοιράζουμε σε τέσσερα πυρίμαχα σκεύη, πασπαλίζοντας με τυρί Μετσόβου.
- Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C (αέρα και γκριλ) για 6-7 λεπτά περίπου έως ότου ροδίσουν.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Polly Maggoo.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα