ΥΛΙΚΑ

  • 180 γρ. κόντρα φιλέτο γάλακτος λεπτοκομμένο και χτυπημένο με σφυρί χασάπη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. χυμός λεμόνι
  • 1 κ.σ. ξίδι λευκό
  • 1 κ.σ. κάπαρη τηγανισμένη με ρυζάλευρο
  • ½ κ.σ. μουστάρδα Dijon
  • Φλοίδες παρμεζάνας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε το φιλέτο, γαρνίρουμε με τη σάλτσα και φλοίδες παρμεζάνας.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Papillon στο Νέο Ψυχικό.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα