ΥΛΙΚΑ
- 180 γρ. κόντρα φιλέτο γάλακτος λεπτοκομμένο και χτυπημένο με σφυρί χασάπη
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. χυμός λεμόνι
- 1 κ.σ. ξίδι λευκό
- 1 κ.σ. κάπαρη τηγανισμένη με ρυζάλευρο
- ½ κ.σ. μουστάρδα Dijon
- Φλοίδες παρμεζάνας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε το φιλέτο, γαρνίρουμε με τη σάλτσα και φλοίδες παρμεζάνας.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Papillon στο Νέο Ψυχικό.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα