ΥΛΙΚΑ
- ½ κ. συκωταριά κατσικίσια ή αρνίσια
- 2 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
- 4 αυγά
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τη συκωταριά σε μέτρια κομμάτια, τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε.
- Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε τη συκωταριά, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά.
- Αφαιρούμε προσεχτικά το ελαιόλαδο από το τηγάνι, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά.
- Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Σερβίρουμε αμέσως και γαρνίρουμε με πιπέρι.
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο εστιατόριο "Ω! Χαμός" στη Μήλο.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα