ΥΛΙΚΑ
- 2 κούπες καλαμπόκι ξερό
- 1 κούπα σιτάρι
- 1 κούπα άσπρα φασόλια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουλιάζουμε χωριστά το στάρι και τα φασόλια σε νερό αποβραδίς.
- Ξεπλένουμε το καλαμπόκι και το βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 2 ώρες.
- Προσθέτουμε το σιτάρι συνεχίζουμε το βράσιμο για 15 λεπτά και μετά προσθέτουμε τα φασόλια που βράζουμε για 30 λεπτά.
- Μόλις χυλώσουν, σερβίρουμε στα πιάτα και προσθέτουμε από μια κουταλιά ελαιόλαδο και προαιρετικά αλάτι και πιπέρι.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Σούμα Κολοκύθι».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα