ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. ανθότυρο
- 150 γρ. κοπανιστή Σύρου
- 8 ml ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
- 4 ντοματίνια κομμένα στα δύο
- 4 ντοματίνια πορτοκαλί κομμένα στα δύο
- 10 ρόγες σταφύλι
- 3 φέτες λούζα λεπτοκομμένη
- Φύλλα μέντας
- Μαυροκούκι
- Ελαιόλαδο για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ βάζουμε το ανθότυρο, την κοπανιστή, το ελαιόλαδο και με ένα πιρούνι τα ομογενοποιούμε.
- Σε πιατέλα απλώνουμε την κρέμα κοπανιστής κι επάνω τοποθετούμε σε ρολάκια τη λούζα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα σταφύλια, ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με μαυροκούκι.
- Γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.
Η συνταγή ετοιμάστηκε στο εστιατόριο «Αλλού Γιαλού», στην παραλία Κίνι της Σύρου.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα