ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. κυδώνια
- Ζωμός από 2 ξερά κρεμμύδια λευκά
- 1 καυτερή πιπεριά κέρατο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.γ. ροζ πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε όλα τα υλικά.
- Μόλις ανοίξουν τα κυδώνια τα αποσύρουμε από το σκεύος.
- Δένουμε το ζουμί με 4 κύβους φρέσκο βούτυρο ή στάκα ή ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα κυδώνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Scorpina στο Ψυχικό.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα