ΥΛΙΚΑ

  • 1 καρότο
  • 1 καρότο κίτρινο
  • 10 γρ. αρακάς φρέσκος
  • 2 ραπανάκια
  • 20 γρ. σελινόριζα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Μαγιονέζα χωρίς αυγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε κατσαρόλα με νερό βράζουμε σε μέτρια φωτιά όλα τα λαχανικά για 8-10 λεπτά.
  2. Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια.
  3. Τα ρίχνουμε σε μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού.
  4. Ανακατεύουμε απαλά και πρέπει το μείγμα να είναι σφιχτό.
  5. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση αν χρειαστεί με λίγες σταγόνες λεμόνι.
  6. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα