ΥΛΙΚΑ
- 1 καρότο
- 1 καρότο κίτρινο
- 10 γρ. αρακάς φρέσκος
- 2 ραπανάκια
- 20 γρ. σελινόριζα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Μαγιονέζα χωρίς αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα με νερό βράζουμε σε μέτρια φωτιά όλα τα λαχανικά για 8-10 λεπτά.
- Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια.
- Τα ρίχνουμε σε μπολ και προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τον μαϊντανό και το ξύσμα λεμονιού.
- Ανακατεύουμε απαλά και πρέπει το μείγμα να είναι σφιχτό.
- Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση αν χρειαστεί με λίγες σταγόνες λεμόνι.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα