ΥΛΙΚΑ
- 2 κ. ντοματάκια
- 2 κ.σ. φυσικό θαλασσινό αλάτι
- Θυμάρι, ρίγανη
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα ντοματάκια και τα κόβουμε με μαχαίρι στα δύο.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί και ρίχνουμε στη σάρκα τους λίγο αλάτι, θυμάρι και ρίγανη.
- Καλύπτουμε καλά με σήτα το ταψί και το βάζουμε σε μέρος που να το λούζει ο ήλιος.
- Τα αφήνουμε στον ήλιο για 3 ημέρες, ελέγχοντας αν έχει στεγνώσει και μαλακώσει η σάρκα τους.
- Αποσύρουμε τα λιαστά ντοματάκια, τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο και τα σκεπάζουμε με ελαιόλαδο.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα