ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. λουκάνικο μαύρου χοίρου κομμένο σε ροδέλες
- 100 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 80 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 50 γρ. κατσικίσια φέτα σε κομμάτια
- ½ κ.γ. κύμινο
- Αλάτι, πιπέρι
- 330 γρ. μπίρα τύπου pale ale
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε λουκάνικα, μανιτάρια και δαμάσκηνα για 2 λεπτά.
- Σβήνουμε με την μπίρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Πάνω σε καψαλισμένες φέτες ψωμιού σερβίρουμε το λουκάνικο, προσθέτουμε φέτα, μαϊντανό και πασπαλίζουμε με κύμινο.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Ψαράδες.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα