ΥΛΙΚΑ
- 150 ml γάλα
- 1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
- Αλάτι, πιπέρι
- 200 ml ηλιέλαιο
- Χυμός από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο, τον χυμό από το λεμόνι, το γάλα και τα χτυπάμε δυνατά με το ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Κατεβάζουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά-σιγά το ηλιέλαιο.
- Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε λίγο ακόμα ηλιέλαιο, αν χρειαστεί.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα