ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. χοντρό μακαρόνι
- 3 κ.σ. στακοβούτυρο
- 250 γρ. ξινομυζήθρα
- Αλάτι, χοντροτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το στακοβούτυρο και προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια.
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την ξινομυζήθρα.
- Ανακατεύουμε με τσιμπίδα μέχρι να ενσωματωθεί η ξινομυζήθρα.
- Σερβίρουμε και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Ακάκιος στο Παλαιό Φάληρο (Αγ. Τριάδας 1).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα