ΥΛΙΚΑ
- ½ κ. μανούρι
- 1 κ. αλεύρι
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- Λίγο ελαιόλαδο
- Μια πρέζα μαστίχα σκόνη
- 1 πρέζα σπόρος γλυκάνισου
- Σουσάμι για γαρνίρισμα
- Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, αλάτι, μαστίχα, προσθέτουμε λίγο νερό και ζυμώνουμε.
- Φτιάχνουμε μια αραιή ζύμη, προσθέτουμε τη μανούρα σε κομμάτια που έχουν το μέγεθος λουκουμιού και τον γλυκάνισο και ανακατεύουμε.
- Σε ταψί που έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο και ραντίσει με λίγο αλεύρι ρίχνουμε τη ζύμη και την απλώνουμε με τα χέρια μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά. Τρώγεται ζεστή.
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τυροκομείο Χαραλαμπάκη της Μήλου
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα