ΥΛΙΚΑ
- 2 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 φέτες τυρί γραβιέρα
- 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
- 50 ml γάλα φρέσκο
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Συνθέτουμε το τοστ.
- Ανακατεύουμε καλά το γάλα με το αυγό και βουτάμε στο μείγμα το τοστ μέχρι να μαλακώσει.
- Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε το τοστ και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Άλλη Σκάλα» στην Αργυρούπολη.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα