ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. σοκολάτα υγείας (κουβερτούρα) σε κομμάτια
- 300 γρ. σαντιγί ελαφρώς χτυπημένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μέτρια φωτιά σε κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τη σοκολάτα.
- Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει λεία και γυαλιστερή.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει
- Ρίχνουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε από το κέντρο προς τα έξω μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 3 έως 4 ώρες.
- Σερβίρουμε σε ποτήρι ή γυάλινα μπολ και γαρνίρουμε με κομματάκια σοκολάτα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα