ΥΛΙΚΑ
- 30 γρ. κατίκι
- 3 φέτες προσούτο
- 2 φέτες Μετσοβόνε λεπτοκομμένο
- 20 γρ. baby ρόκα
- ½ μανιτάρι King Oyster
- 1 κ.γ. βούτυρο φρέσκο
- 2 φέτες ψωμί ζυμωτό
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στη μία φέτα ψωμί αλείφουμε το κατίκι και επάνω τοποθετούμε το προσούτο.
- Σε τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το μανιτάρι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
- Σε μπολ μαρινάρουμε τα φύλλα ρόκας με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Στη δεύτερη φέτα ψωμί τοποθετούμε το μανιτάρι και γαρνίρουμε με ρόκα και φλοίδες Μετσοβόνε.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Ramino στη Γλυφάδα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα