ΥΛΙΚΑ
- 8 αυγά
- 1 βάζο λούπινα
- 3 μέτριες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
- 2 κούπες ελαιόλαδο
- 150 γρ. σύγκλινο σε κύβους
- Αλάτι, πιπέρι
- Ρίγανη φρέσκια
- 2 κ.σ. γάλα φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες.
- Όταν είναι σχεδόν έτοιμες οι πατάτες αδειάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σύγκλινο και τα λούπινα που έχουμε σουρώσει από το νερό τους.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι, πιπέρι και αδειάζουμε στο τηγάνι.
- Ψήνουμε την ομελέτα και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε σε πιατέλα.
- Γαρνίρουμε με λούπινα, σύγκλινο και φρέσκια ρίγανη.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Σούμα Κολοκύθι».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα