ΥΛΙΚΑ
- 6-8 παϊδάκια φρέσκου τόνου από τη ραχοκοκαλιά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Φρέσκια ρίγανη
- Χυμός μισού λεμονιού
- Ντρέσινγκ μουστάρδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια τόνου και τα ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά ή σε ταψί στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε αμέσως και γαρνίρουμε με ντρέσινγκ μουστάρδας, ρίγανη και λεμόνι.
- Για το ντρέσινγκ μουστάρδας χτυπάμε στο μούλτι 1 κ.γ. μουστάρδα, 1 κ.γ. μαγιονέζα και χυμό ενός λεμονιού.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα