ΥΛΙΚΑ

  • 6-8 παϊδάκια φρέσκου τόνου από τη ραχοκοκαλιά
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Φρέσκια ρίγανη
  • Χυμός μισού λεμονιού
  • Ντρέσινγκ μουστάρδας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια τόνου και τα ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά ή σε ταψί στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
  2. Σερβίρουμε αμέσως και γαρνίρουμε με ντρέσινγκ μουστάρδας, ρίγανη και λεμόνι.
  3. Για το ντρέσινγκ μουστάρδας χτυπάμε στο μούλτι 1 κ.γ. μουστάρδα, 1 κ.γ. μαγιονέζα και χυμό ενός λεμονιού.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα