ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. βρασμένο ρύζι Καρολίνα
- 400 γρ. γάλα ζαχαρούχο
- 1.300 γρ. νερό
- 60 γρ. άνθος αραβοσίτου
- Σκόνη κανέλα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά το γάλα με τη ζάχαρη, το νερό και το άνθος αραβοσίτου.
- Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε ποτήρια.
- Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με μπόλικη κανέλα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα