ΥΛΙΚΑ
- 4 φέτες παστουρμάς
- 2 αυγά
- 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πάπρικα καυτερή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τις ντομάτες μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και να γίνουν πηχτή σάλτσα.
- Προσθέτουμε τον παστουρμά, αφήνουμε 1 λεπτό, σπάμε τα αυγά μάτια και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
- Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πάπρικα και σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» (Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα