ΥΛΙΚΑ
- 1 τσιαπάτα ολικής
- 2 φέτες καπνιστό ζαμπόν Δράμας
- 2 φέτες χοιρινή μπριζόλα
- 2 φέτες γραβιέρα Κρήτης
- 2 κ.γ. πάστα ελιάς
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε στα δύο την τσιαπάτα και αλείφουμε την κάθε εσωτερική επιφάνεια με την πάστα ελιάς.
- Επάνω στη μία πλευρά τοποθετούμε το καπνιστό ζαμπόν, τη χοιρινή μπριζόλα, τη γραβιέρα και καλύπτουμε με τη μισή τσιαπάτα.
- Ζεσταίνουμε στον φούρνο για 2-3 λεπτά το σάντουιτς και σερβίρουμε αμέσως.
- Συνοδεύουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα