ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. σαρδέλες
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κύμινο σκόνη
- Αλάτι
- Αλεύρι για τηγάνισμα
- Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις σαρδέλες, αφαιρώντας τους το κεφάλι.
- Μαρινάρουμε τις σαρδέλες τοποθετώντας τες σε σουρωτήρι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής για 2-3 ώρες.
- Τις αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι με καλαμποκέλαιο σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα