ΥΛΙΚΑ

  • 1 ντομάτα
  • 100 γρ. χυμός ντομάτας
  • Ξίδι, ελαιόλαδο, αλάτι
  • 1/3 κρεμμύδι (ζεματισμένο)
  • ½ αγγούρι
  • ½ πιπεριά κόκκινη
  • Λίγο σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε σε καρεδάκι την ντομάτα, το αγγούρι, την πιπεριά και τα στήνουμε στο κέντρο ενός πιάτου.
  2. Τα υπόλοιπα υλικά τα βάζουμε όλα μαζί και τα χτυπάμε πάρα πολύ καλά στο σέικερ.
  3. Σερβίρουμε γύρω από το καρεδάκι.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα