ΥΛΙΚΑ

  • 70 γρ. πάστα αμαρίλιο
  • 10 γρ. τζίντζερ
  • 10 γρ. oyster sauce
  • Λίγος χυμός λεμόνι
  • 50 γρ. σόγια
  • Λίγο σησαμέλαιο
  • 10 γρ. πούδρα Τογκαράσι
  • 150 γρ. τόνος φρέσκος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από τον τόνο. Χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τοποθετούμε στο ψυγείο.
  2. Κόβουμε τον τόνο σε λεπτές φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
  3. Μπορούμε να γαρνίρουμε με αυγά χελιδονόψαρου.

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Nikkei.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα