ΥΛΙΚΑ
- 2 φέτες τσουρέκι
- 2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης
- 200 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος
- 3 φράουλες
- 4 βατόμουρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για την γκανάς λευκής σοκολάτας ζεσταίνουμε σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε σε μπολ με τη σοκολάτα, αφήνουμε για 1 λεπτό, ανακατεύουμε και ομογενοποιούμε.
- Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 40 λεπτά μέχρι να σφίξει.
- Τοποθετούμε το τσουρέκι σε πιατέλα και από πάνω προσθέτουμε με ένα κουτάλι την γκανάς, γαρνίρουμε με τα φρούτα και το φιστίκι και σερβίρουμε.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Warehouse (Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα