ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. ποικιλία λαχανικών (λόλα, μαρούλι, ρόκα, αντίδια, ραντίτσιο)
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κ.σ. ξινομυζήθρα
- 100 γρ. στήθος κοτόπουλο ψημένο στη σχάρα
- 1 φύλλο τορτίγιας
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
- 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μέλι
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 παγάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά της βινεγκρέτ μπαλσάμικου και την αναμειγνύουμε με την ποικιλία λαχανικών, το κοτόπουλο, τα ντοματίνια και την ξινομυζήθρα.
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο φύλλο τορτίγιας και το τυλίγουμε σφιχτά.
- Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Άλλη Σκάλα» στην Αργυρούπολη.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα