Γεύση 12 εστιατόρια που θα σας βάλουν πιο γρήγορα σε εορταστικό κλίμα Ανακάλυψε fine dining επιλογές, εκλεπτυσμένες γεύσεις, εξωτικές κουζίνες και μοναδικές οινικές εμπειρίες σε όλη την πόλη . Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ 5.12.2024
Οδηγός Γεύσης Pasithea Fine dining: Εκλεκτά κοκτέιλ και θέα που καθηλώνει, στο κέντρο της Αθήνας Iδανικό για μια after-work απόδραση, ρομαντικά ραντεβού ή ακόμα και για επαγγελματικά δείπνα ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
Οδηγός Γεύσης μ. artisan Water: Το νερό που πρωταγωνιστεί στο φετινό Dine Athens Ένα premium νερό, ικανό να αναβαθμίσει κάθε γευστική εμπειρία, που δεν μπορεί να λείπει από κανένα εκλεπτυσμένο τραπέζι. ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
5.12.2024 Γεύση 12 εστιατόρια που θα σας βάλουν πιο γρήγορα σε εορταστικό κλίμα Λίνα Ιντζεγιάννη 5.12.2024 Ανακάλυψε fine dining επιλογές, εκλεπτυσμένες γεύσεις, εξωτικές κουζίνες και μοναδικές οινικές εμπειρίες σε όλη την πόλη . Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
29.11.2024 Οδηγός Γεύσης Pasithea Fine dining: Εκλεκτά κοκτέιλ και θέα που καθηλώνει, στο κέντρο της Αθήνας Λίνα Ιντζεγιάννη 29.11.2024 Iδανικό για μια after-work απόδραση, ρομαντικά ραντεβού ή ακόμα και για επαγγελματικά δείπνα ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
15.3.2024 Οδηγός Γεύσης μ. artisan Water: Το νερό που πρωταγωνιστεί στο φετινό Dine Athens Ιωάννα Ζέρβα 15.3.2024 Ένα premium νερό, ικανό να αναβαθμίσει κάθε γευστική εμπειρία, που δεν μπορεί να λείπει από κανένα εκλεπτυσμένο τραπέζι. ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
30.9.2023 Γεύση Η high-end μαγειρική του Πέτρου Δήμα στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Makris Athens M. Hulot 30.9.2023 Το κάποτε παιδί-θαύμα της ελληνικής γαστρονομίας άνοιξε ένα εστιατόριο στο Μοναστηράκι με πρωταγωνιστές την πρώτη ύλη και το μεράκι. M. HULOT
22.9.2023 Γεύση Tι καινούργιο έρχεται το φθινόπωρο στην αθηναϊκή εστίαση Ζωή Παρασίδη 22.9.2023 Όσα πρέπει να έχετε στον νου σας ότι θα ανοίξουν προκειμένου να προλάβετε να κάνετε κράτηση για να τα δοκιμάσετε ή να τα προσθέσετε ως στάσεις στις διαδρομές που κάνετε στην πόλη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
16.5.2023 Γεύση Παλιά στέκια - νέες συνήθειες Ζωή Παρασίδη 16.5.2023 Αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας έχουν κάνει αξιοπρόσεκτες αλλαγές, αναβαθμίζοντας την εμπειρία που προσφέρουν. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
12.3.2023 Γεύση «Κανείς μας δεν το περίμενε»: Ο Α. Τραστέλης θα διεκδικήσει ξανά το αστέρι Michelin που έχασε η Σπονδή Ζωή Παρασίδη 12.3.2023 Ο restaurateur μιλά στη LiFO μετά την τελευταία αξιολόγηση του αναγνωρισμένου οδηγού που δεν είχε τα καλύτερα νέα για τη Σπονδή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
10.1.2023 Γεύση Τι αφήνει πίσω του το Noma; TwoMinutes Angie 10.1.2023 Κοσμοϊστορικό γεγονός ή αναμενόμενο επακόλουθο των κοινωνικών αλλαγών το κλείσιμο του #1 εστιατορίου στον κόσμο; TWOMINUTES ANGIE
2.12.2022 Γεύση Seeds: Το νέο fine dining εστιατόριο της Αθήνας Ζωή Παρασίδη 2.12.2022 Ο νεαρός σεφ Δήμος Σαμουράκης έστησε το πρώτο δικό του, μικρό και φινετσάτο εστιατόριο, το οποίο θέλει να ανταποκρίνεται στο σήμερα του φαγητού. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.4.2022 Γεύση Jerár: Το εστιατόριο που ήρθε για να βάλει τη Δάφνη στον γαστρονομικό χάρτη Ζωή Παρασίδη 14.4.2022 Πατώντας στη φιλοσοφία και τη (διεθνή πλέον) τάση του bistronomie και έχοντας χιούμορ, ο Γιώργος Καβακλής και ο Χάρης Νικολούζος δημιουργήσαν ένα λιτό και καλαίσθητο εστιατόριο στο οποίο θα προσφέρουν πιάτα υψηλών γαστρονομικών ταχυτήτων σε ένα χαλαρό, προσιτό περιβάλλον. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
12.12.2021 Γεύση Τάσος Μαντής: «Επιλέξαμε να δουλεύουμε με ό,τι μας δίνει η φύση» Ζωή Παρασίδη 12.12.2021 Ο κορυφαίος σεφ άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες το πρώτο του εστιατόριο, μία από τις πολυαναμενόμενες γαστρονομικές αφίξεις για την Αθήνα, με φαγητό που συνδέεται άμεσα με τη γη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
10.8.2021 Γεύση Η ιστορική Selene της Σαντορίνης στην καλύτερή της φάση Ζωή Παρασίδη 10.8.2021 Το εμβληματικό εστιατόριο που πλέον λειτουργεί μέσα στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον μια παλιάς καθολικής μονής έχει φέτος στο τιμόνι της κουζίνας του τον Έκτορα Μποτρίνι και προσφέρει εμπνευσμένα μενού που μένουν αξέχαστα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
19.5.2021 Γεύση Μέσα στο νέο CTC, που μετακόμισε στον Κεραμεικό Ζωή Παρασίδη 19.5.2021 Ο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης μετακόμισε και μας υποδέχεται σε μία από τις πιο ζηλευτές αυλές της πόλης, προσφέρει ένα μενού που μοιάζει παραδοσιακό στο χαρτί αλλά εκπλήσσει στο πιάτο και πιστεύει πως η εστίαση της Αθήνας θα ζήσει μεγάλες στιγμές τα επόμενα χρόνια. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
31.3.2021 Advertorial Πώς να οργανώσετε την ιδανική fine dining βραδιά στο σπίτι The LiFO team 31.3.2021 Απολαύστε την premium εμπειρία του fine dining εμπλουτίζοντάς την με το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ Carbo. THE LIFO TEAM
21.1.2021 Οι Αθηναίοι Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν γίνεται να είσαι σεφ στα 25 σου, εκτός και αν είσαι ιδιοφυΐα» M. Hulot 21.1.2021 Ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής του «Εφιάλτη στην κουζίνα» αφηγείται τη ζωή του στη LiFO. M. HULOT
22.12.2020 Γεύση 8 εορταστικά μενού εστιατορίων που έρχονται στο σπίτι μας Δώρα Μάστορα 22.12.2020 Μπορεί να μας λείπουν τα εστιατόρια και η φροντίδα τους, που είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες, αλλά υπάρχει τρόπος να φέρουμε την ατμόσφαιρα και τις γεύσεις τους στο σαλόνι του σπιτιού μας. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
28.11.2020 The good LiFO @home 50 ιδέες για φανταστικό delivery στην Aθήνα 28.11.2020 Καθώς ολοένα και περισσότερα εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων φέρνουν τις πιο αγνές και εκλεπτυσμένες γεύσεις στην πόρτα του σπιτιού μας, το φαγητό της καραντίνας δεν είναι καθόλου χαμένη υπόθεση.
19.11.2020 Γεύση Οι γεύσεις της Cookoovaya σε delivery: Ο Περικλής Κοσκινάς παρουσιάζει τα νέα σάντουιτς με ψάρι TwoMinutes Angie 19.11.2020 Μια συζήτηση με τον Περικλή Κοσκινά, σεφ του εστιατορίου Cookoovaya, που πιστεύει ότι η συνέχιση της επαφής με το κοινό του είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να επιδιώξει κάθε εστιατόριο, τώρα στο lockdown. TWOMINUTES ANGIE
4.10.2020 Γεύση Η εμπειρία του fine dining στο MFlavours του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel 4.10.2020 Ακόμα κι αν έχεις αποφασίσει να επισκεφτείς μόνο το εστιατόριο MFlavours που βρίσκεται στον 9ο όροφο, δεν γίνεται να μην κάνεις ένα γρήγορο πέρασμα και από τους άλλους χώρους του ξενοδοχείου, ανακαλύπτοντας μοναδικά έργα τέχνης.
11.8.2020 Διεθνή Eστιατόρια με αστέρια Michelin κάνουν delivery πολυτελείας για να επιβιώσουν 11.8.2020 Διάσημοι σεφ, αλλάζουν τη φιλοσοφία τους για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους