1.1.1970 ROUTE NATIONALE 7 1.1.1970 Στο νέο στέκι της Γλυφάδας μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 30 κρασιά με το ποτήρι και μια μεγάλη συλλογή από σπάνιες ετικέτες του διεθνούς αλλά και του ελληνικού αμπελώνα. Η κουζίνα διακρίνεται από μεσογειακό εσάνς με επιρροές από όλο τον πλανήτη. Το Σαββατοκύριακο, ανοιχτά και το μεσημέρι.
1.1.1970 TSQUARE 1.1.1970 Το all-day bar-restaurant, TSquare, σε κερδίζει αμέσως και καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή από το καταπράσινο γήπεδο του γκολφ. Την κουζίνα έχει αναλάβει ο σεφ Γιάννης Σολάκης που προτείνει ένα μενού με μεσογειακή προσέγγιση και ασιατικές πινελιές.
1.1.1970 MANSION Pool Bar 1.1.1970 Ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες. Δυνατά πάρτι κάθε μέρα με καλεσμένους γνωστά ονόματα.
1.1.1970 MEZZE GLYFADA 1.1.1970 Το Mezze Glyfada, παιδί του ομίλου «Καστελόριζο», δηλώνει με την ονομασία του, ευθύς εξαρχής τις προθέσεις του. Το μενού προτείνει μεζέδες με αφορμή τη θάλασσα αλλά και τη στεριά που συνοδεύουν ούζο ή τσίπουρο. Ο χώρος είναι ευχάριστος και η μπάρα σερβίρει ελληνικά κοκτέιλ με μαστίχα ή κρητικό ρακί και ρακόμελο υπό τους ήχους έντεχνου, ρεμπέτικου αλλά και κρητικού ρεπερτορίου.
1.1.1970 GAZI COLLEGE ΓΛΥΦΑΔΑ 1.1.1970 Ολόφρεσκα λαχανικά κόβονται στον πάγκο της ανοιχτής κουζίνας, ενώ η μυρωδιά των φρεσκοψημένων μπισκότων απλώνεται πάνω από τις γυάλινες προθήκες με τα χειροποίητα sandwiches, τα σπιτικά snacks και τα γλυκά. Στην μπάρα με τα αιωρούμενα μπουκάλια σερβίρονται καλά cocktails.
1.1.1970 1903 A TASTE OF SMYRNA 1.1.1970 Tο νέο spot του σεφ Ηλία Σκουλά είναι πανέμορφο, σαν κοσμηματοπωλείο μεζέδων στην Belle Époque της Σμύρνης των αρχών του προηγούμενου αιώνα. Οι συνταγές του Ηλία Σκουλά ξεκουράζονταν για περίπου έναν αιώνα σε σκοτεινά ντουλάπια και σεντούκια. Τρώγοντας τους μεζέδες θα ακούτε από εστουντιαντίνες και όπερα μέχρι τους περίφημους σμυρναίικους αμανέδες των καφενείων της προκυμαίας, τα σερβίτσια του είναι βικτωριανά, από ακριβή πορσελάνη και το ούζο και το τσίπουρο σερβίρονται για πρώτη φορά σε κρυστάλλινο ποτήρι της σαμπάνιας.
1.1.1970 OPTIONS CINEMAS@GLYFADA 1.1.1970 Γενική είσοδος €9,50 Οικογενειακό (γονείς και παιδιά σε μεταγλωττισμένες ταινίες) €7,00 Κάθε Τετάρτη €6,50 Φοιτητικό €8,50 ΑμεΑ €6,00 Group άνω των 10 ατόμων €7,00
1.1.1970 KAZOKU 1.1.1970 Sushi bar σε ένα χώρο που κυριαρχεί το ξύλο. Εκτός από το κλασικό sushi, sashimi και nigiri, το μενού του Kazoku πάει ένα βήμα παραπέρα με new style πινελιές όπως ταρτάρ, yakisoba noodles, καθώς και πολλά άλλα πιάτα και δημιουργικές συνταγές
1.1.1970 SU CASA 1.1.1970 Μια γλυφαδιώτικη μονοκατοικία της δεκαετίας του '50 έχει μετατραπεί ευφυώς σε έναν καλόγουστο χώρο εστίασης από τον αρχιτέκτονα Γιώργο Πολυδώρου, με εμπειρία στο στήσιμο εστιατορίων, που έφτιαξε το «δικό του σπίτι», δημιουργώντας στον κήπο μια ισπανική χασιέντα. Στο μενού μην αναζητήσετε πιάτα με ισπανική καταγωγή, οι περισσότερες προτάσεις εμπνέονται από τη θάλασσα και στα κυρίως, εκτός από φρέσκο ψάρι ημέρας, υπάρχουν τρία πιάτα με κρέας.
1.1.1970 RICH 1.1.1970 Λειτουργεί από νωρίς το πρωί για καφέ και φαγητό μέχρι αργά το βράδυ που φιλοξενεί πάρτι και ζωντανές εμφανίσεις από δημοφιλείς καλλιτέχνες.
1.1.1970 VINCENZO 1.1.1970 Ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά της Γλυφάδας (πλ. Εσπερίδων), αυθεντική τρατορία, με εσωτερικό χώρο κι έναν καταπράσινο κήπο που λειτουργεί όλες τις εποχές. Το ξύλο κυριαρχεί στη διακόσμηση, με τον ξυλόφουρνο να δεσπόζει. Από φαΐ, οι κλασικές γεύσεις από ζυμαρικά, πίτσες και άλλες ιταλικές λιχουδιές.
1.1.1970 MIKAELLO 1.1.1970 H φιλοσοφία του μενού του Mikaello έχει διεθνείς επιρροές και τα πιάτα υποστηρίζονται από καλές πρώτες ύλες και αισθητική αρτιότητα. Από τον πέτρινο φούρνο βγαίνουν χειροποίητα ψωμιά, πίτσες, πατάτες και κρεατικά.