1.1.1970 ΓΙΑΝΤΕΣ 1.1.1970 Σε μία από τις πιο χαλαρές και όμορφες αυλές βρίσκεται μια μοντέρνα ταβέρνα, που έχει γίνει φιλοσοφικό στέκι. Η κουζίνα του αναζητά και χρησιμοποιεί τα βιολογικά προϊόντα, ενώ το μενού προσφέρει προτάσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
1.1.1970 ZAZZIUM 1.1.1970 Οι καλλιτέχνες το προτιμούν. Ποπ διακόσμηση με τους λαχανί και πορτοκαλί καναπέδες να ξεχωρίζουν, ενώ για τους εραστές του τσαγιού, μεγάλη και καλή ποικιλία για να διαλέξουμε. Η νέα διεύθυνση το έχει απογειώσει.
1.1.1970 ΙΝΤΡΙΓΚΑ 1.1.1970 Πασίγνωστη μπιραρία των Εξαρχείων που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας. Από βαρελίσιες weiss διαθέτει Erdinger και Guiness (τις σερβίρει με τον σωστό τρόπο) και από ξανθές, Heineken. Στα μπουκάλια ξεχωρίζουν η Pilsner, η Μεξικάνικη (Sol) και η McFarland.
1.1.1970 CIRCUS 1.1.1970 To πιο funky μαγαζί του κέντρου. Με freestyle μουσικές και αισθητική. Από το πρωί για καφέ και προσεγμένα πιάτα. Το βράδυ κέφι και κοκτέιλ.
1.1.1970 ΕΞ ΑΡΧΗΣ 1.1.1970 Αll day χώρος πάνω στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου που συνδυάζει το φαγητό με τον καλό καφέ και τα σπιτικά γλυκά. Στο Εξ' αρχής θα απολαύσετε τρυφερά κρέατα σε καλαμάκι, θαλασσινά και ποικιλά ορεκτικών. Από το μενού δεν λείπουν οι αφράτοι λουκουμάδες με μέλι και κανέλα, το τσίζκεϊκ, η τάρτα σοκολάτας και ο κορμός.
1.1.1970 WAREHOUSE 1.1.1970 Για βραζιλιάνικο καφέ, κρασί και κοκτέιλ. Στην κουζίνα ο σεφ Νίκος Μπαρτσόκας ετοιμάζει πιάτα με προϊόντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Θα πάρεις γεύση από στριφτούδια Κρήτης με φρέσκια ντομάτα, χοιρινά καπνιστά μάγουλα και εξαιρετικό τυρί βολάκι Άνδρου. Για την όρεξη, θα τιμήσεις το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με ρόκα άγρια, ντοματίνια και γραβιέρα Σαμοθράκης.
1.1.1970 ΜΙΤΟΣ CAFÉ-BAR 1.1.1970 Φρέσκα σνακ, γλυκά, μεζέδες και ποικιλίες. Επίσης βραδιές με ρεμπέτικη και λαϊκή μουσική.
1.1.1970 ΡΙΦΙΦΙ 1.1.1970 Η κουζίνα του Ριφιφί συνεχίζει να μιλά άπταιστα ελληνικά, αναζητώντας φρέσκες εποχικές πρώτες ύλες από κάθε ελληνική γωνιά. Το ζυμωτό χειροποίητο ψωμί σε προδιαθέτει για τη εξίσου προσεγμένη συνέχεια.