1.1.1970 KOI 1.1.1970 Ο Κρις άνοιξε το ΚΟΙ sushi στην οδό Νίκης, πιστεύοντας ότι το σούσι είναι μέχρι τώρα υπερεκτιμημένο στην Ελλάδα, ενώ μπορεί να γίνει και ένα αγαπημένο, οικονομικότερο street food, χωρίς αναγκαστικά να ρίξει την ποιότητά του. Μικρός κατάλογος, ό,τι πρέπει για ένα σούσι στα γρήγορα, μια οικονομική έξοδο, ένα μεσημεριανό στα πεταχτά, αν δουλεύεις ή βολτάρεις εκεί κοντά.
1.1.1970 OVEN SESAME 1.1.1970 Το Oven Sesame, στην καρδιά της Αθήνας είναι μια καινούργια πρόταση για φρέσκο, γρήγορο φαγητό. Ένα μικρό, all day φαγάδικο του δρόμου προτείνει μια άλλη άποψη για το σουσαμένιο κουλούρι. Το παρασκεύασμα θυμίζει «τσαντάκι», είναι χωρίς ψίχα και παίρνει γεύση από τα υλικά με τα οποία γεμίζεται.
1.1.1970 DIFFERENT SQUARE 1.1.1970 Απέναντι ακριβώς από το παλιό δημαρχείο, το Different Square είναι ένα all day στέκι που συνδυάζει το νεοκλασικό ύφος με τα industrial στοιχεία. Το μενού περιλαμβάνει από specialty coffee Taf, ελαφριά γεύματα, μπέργκερ, signatures cocktails αλλά και bar snacks όπως: πλατό τυριών και αλλαντικών, mini burgers και στικ μοτσαρέλα.
1.1.1970 ΑΜΠΑΡΙΖΑ 1.1.1970 Μικρό, ζεστό και συμπαθέστατο café-bar. Λειτουργεί από νωρίς έως αργά, με μεσοπολεμική ατμόσφαιρα, καλά κοκτέιλ, ποικι- λίες εσπρέσο και jazz, funk, indie, ποπ μουσικές.
1.1.1970 HUGE 1.1.1970 Από τα πιο ωραία μαγαζιά του κέντρου. Λιλιπούτειο το εσωτερικό του, αλλά με το που αρχίζουν οι καλές μέρες επεκτείνεται σε όλη τη στοά που πρώτο αυτό έκανε μόδα. Απίστευτα κοκτέιλ από μαιτρ του είδους και φοβερές μουσικές από γνωστούς dj.