1.1.1970 MIGADA COCINA 1.1.1970 Γεύσεις από περιοχές όπως η Αφρική, η Ινδία, η Πολυνησία, η Κίνα, οι «δρόμοι των μπαχαρικών» από την Μπουχάρα ως την Κωνσταντινούπολη, η Καραϊβική, η Βραζιλία, η Αργεντινή, το Μεξικό, οι Φιλιππίνες.
1.1.1970 PASAJI 1.1.1970 Το εκλεπτυσμένο και πολυτελές περιβάλλον και η θέση του Pasaji το κατέστησαν ένα από τα πιο in στέκια για φαγητό στο κέντρο. Πρόκειται για ένα μαγαζί όπου συναντιούνται ο πολιτισμός, η τέχνη, το τραγούδι και η καλή μεσογειακή κουζίνα. Αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό, έχει και sushi bar, ενώ μπορείτε να απολαύσετε και δροσιστικά signature cocktails.
1.1.1970 ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗ 1.1.1970 Το μεζετζίδικο «Τα καραμανλίδικα του Φάνη» μπορεί να υπερηφανεύεται για τους καλοφτιαγμένους μεζέδες του: είναι απλοί, νόστιμοι και διαθέτουν εντυπωσιακή καθαρότητα. Οι γεύσεις των υλικών σολάρουν σε κάθε πιάτο. Και όλο αυτό το γευστικό παιχνίδι εξυπηρετεί πλήρως τη φιλοσοφία του μαγαζιού.
1.1.1970 MEAT HALL 1.1.1970 Στον κατάλογό του Meat Hall, που στέγαζε στον χώρο του πρώτου ομπρελοποιείου της Αθήνας, θα βρεις όλες εκείνες τις κοπές και τις ονομασίες που δηλώνουν τις εκσυγχρονισμένες κρεατοφαγικές αναζητήσεις – βλέπε: Tri tip, Porκ belly, Rib eye και όχι μόνο. Δοκίμασε τα χορταστικά σάντουιτς με χοιρινά μπριζολάκια λαιμού ή αργοψημένο και καπνισμένο Τri Τip και τα κυρίως πιάτα που ετοιμάζει με ωριμασμένα κρεατικά ο σεφ Πάτρικ Μάσχας στη κουζίνα.
1.1.1970 ΤΖΙΖ 1.1.1970 Vintage αισθητική, street style και κοκτέιλ που σε μυούν στην πραγματική κουλτούρα των κοκτέιλ. Εκτός από αυτά, βέβαια, στο Tziz θα βρείτε και προσεγμένα, χορταστικά πιάτα, αλλά και πολλά μουσικά events.