1.1.1970 ΑΛΜΥΡΑ 1.1.1970 Κοντά στις κλασικές, απλές ψαροταβέρνες και τα περισσότερο φτιασιδωμένα ψαροεστιατόρια προστίθενται με αμείωτο ρυθμό τα casual ψαρομεζεδοπωλεία με προσεγμένο φαγητό σε μια μεγάλη κλίμακα επιλογών. Στην Αλμύρα τον πρώτο λόγο έχει το καλό φαγητό. Ο Γιάννης Λιάκου, που είναι επικεφαλής της κουζίνας, έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά το θέμα «ψαρομεζές» και στην Αλμύρα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτήν του τη φήμη.
1.1.1970 ΒΑΡΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ 1.1.1970 Ο «βασιλιάς» των παλιών ζαχαροπλαστείων της Αθήνας με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας. Ο Βασίλειος Βάρσος άνοιξε το ομώνυμο γαλακτοπωλείο-ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά το 1892. Σήμερα στο μαγαζί έχει μπει ήδη η τέταρτη γενιά της οικογένειας και πιθανότατα να μην υπάρχει Κηφισιώτης που να μην έχει συνδέσει τα παιδικά του χρόνια με τη συγκλονιστική του κρέμα, το ρυζόγαλο, τα περίφημα μαρεγκάκια, τη νουγκατίνα ή το αφράτο και ολόφρεσκο μιλφέιγ του.
1.1.1970 ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1.1.1970 Ένα ταξίδι στη φυσική ιστορία του πλανήτη μέσα από πλούσιες συλλογές με απολιθώματα αρχαίων πτηνών, ταριχευμένα ζώα, κοχύλια, πετρώματα και έντομα, αλλά και οπτικοακουστικά μέσα.
1.1.1970 ΟΜΙΚΡΟΝ 1.1.1970 Δημιουργική ελληνική κουζίνα με επιρροές από την παράδοση της Κέρκυρας αλλά και πινελιές από τις διεθνείς κουζίνες ετοιμάζει ο ελληνο-ισπανός Μίλτος Αρμένης στο εστιατόριο Όμικρον. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ, μετά από επτά χρόνια πορείας σε εστιατόρια με αστέρια Michelin και συνεργασίες με τον Alain Doucasse και τον Jérôme Serres, αναλαμβάνει για πρώτη φορά εστιατόριο στην Αθήνα. Πιάτα όπως το ντάμπλινγκ παστιτσάδας με κρέμα γραβιέρας, η σουπιά με το μελάνι της και κους κους με ξύγαλο και ξύσμα λεμονιού, το αρνίσιο καρέ με σταρότο ντομάτας με κρεμμύδι, ελιές και χαλάζι φέτας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
1.1.1970 ΚΗΦΙΣΙΑ CINEMAX 1.1.1970 Γενική είσοδος 9€, παιδικο φοιτητικο, αμεα, καρτα ανεργίας, γκρουπ 10 ατομων 7,50€
1.1.1970 DE SXARA 1.1.1970 Το De Sxara δικαιώνει απόλυτα την ιδιότητά του ως ενός από τους σύγχρονους ναούς της ποιοτικής κρεοφαγίας, αφού δείχνει να ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της επιλογής πρώτης ύλης αλλά και τον τρόπο που θα τη χειριστεί στην πυρά. Το μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Σταύρος Σκαρπινάκης είναι πλούσιο και όχι μόνο στο τμήμα που αφορά τα κρέατα. Οι προτάσεις του τόσο στα ορεκτικά όσο και στις σαλάτες είναι πολλές και πληθωρικές. Δοκιμάστε οποσδήποτε το αυστραλέζικο Rib-Eye και το αμερικανικό Tenderloin Black Angus,
1.1.1970 JOIN 1.1.1970 Το επιτυχημένο juice bar της Θεσσαλονίκης ήρθε και στην Αθήνα και σερβίρει χυμούς, smoothies, energy bowls, sandwich και σαλάτες στα υποκαταστήματά του στο κέντρο (Ρόμβης 24) και στη Κηφισιά.
1.1.1970 ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑ 1.1.1970 Στέκι φοιτητών, εργαζόμενων αλλά και ανθρώπων που απλώς αγαπούν το καλό φαγητό. Στο άνετο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον του Τζίτζικα και Μέρμηγκα θα απολαύσετε εξαιρετικά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα αλλά και πιο πειραγμένες μοντέρνες εκδοχές τους.
1.1.1970 ARCH 1.1.1970 Στην καρδιά του κηφισιώτικου κέντρου έχει βρει τη θέση του το all day café eaterie Arch και αυτό που του χαρίζει τη συγκεκριμένη ιδιότητα είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που μπορείς να τα βρεις μεμονωμένα, δύσκολα όμως όλα μαζί στον ίδιο χώρο. Το σκηνικό του παραπέμπει σε κομψό γαλλικό café-bistro το οποίο διευκολύνει την ομαλή εναλλαγή από καφετέρια σε εστιατόριο και από κει σε μπαρ. Την επιμέλεια της λίστας κοκτέιλ την έχει αναλάβει ο βραβευμένος bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου ενώ η φιλοσοφία της κουζίνας ακολουθεί την εποχικότητα με φρέσκα προϊόντα και πιάτα που σε ταξιδεύουν στα μονοπάτια της Μεσογείου.
1.1.1970 ΣΑΛΜΑΤΑΝΗΣ 1.1.1970 Στo ιστορικό εστιατόριο Σαλματάνης θα μπειτε νοσταλγικά στο παιχνίδι της γεύσης με τα μοσχομυριστά κεφτεδάκια, εκτός από το ζυμωτό ψωμί που φτιάχνουν με ζήλο οι ίδιοι. Το καλό κρέας είναι ο πρωταγωνιστής. Η μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει: ωραία ψημένη, απολαμβάνεις τη νοστιμιά της σε κάθε μπουκιά.
1.1.1970 BRONCO BAR 1.1.1970 Το Bronco μας μεταφέρει στον αμερικάνικο Νότο με ξύλινη αρχιτεκτονική και πινελιές ξεχωριστού γούστους στους τοίχους των δύο επιπέδων. Η μουσική κινείται πάντα σε ροκ μονοπάτια.
1.1.1970 STOFFA 1.1.1970 Σε ένα χώρο με βιομηχανικό στυλ και νοσταλγικές πινελιές θα βρείτε μία κουζίνα που συνδυάζει τα ελληνικά και τα μεσογειακά στοιχεία και σερβίρει νόστιμα πιάτα.
1.1.1970 TOMOE 1.1.1970 Γιαπωνέζικες γεύσεις και καλή αύρα. Και τι σημαίνει tomoe; Είναι το ιαπωνικό σύμβολο της ισορροπίας των συμπαντικών ενεργειών.
1.1.1970 TRICKS 1.1.1970 Οpen air bar στην Kηφισιά. βρίσκεται στο αίθριο της Κηφισιάς το οποίο ενώνει την οδό Κασσαβέτη με τη λεωφόρο Κηφισίας και είναι διαμορφωμένο σε διαφορετικά επίπεδα. Ξεκινάει την λειτουργία του στις 9 το βράδυ και συχνά οργανώνει πάρτι που κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.