1.1.1970 SCALA VINOTECA 1.1.1970 Tapas bar-restaurant όπου μπορείτε να φάτε εξαιρετικούς μεζέδες και να πιείτε μία από τις 80 ετικέτες κρασιού. Το μενού που επιμελήθηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας έχει μικρά και μεγάλα πιάτα, καθώς και ποικιλίες αλλαντικών και τυριών.
1.1.1970 CYCLADIC CAFE 1.1.1970 Στο Cycladic Café, το καφέ-εστιατόριο του Μουσείου με τo εντυπωσιακό ταβάνι όπου το φως παιχνιδίζει, μπορείς να δοκιμάσεις ένα μενού εμπνευσμένο από αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις. Το Catering Μπεγνής το οποίο επιμελείται τα πιάτα του εστιατορίου προτείνει δύο μενού, το Αegean Taste και το Aegean Cheese & Wine ενώ τις οινικές επιλογές επιμελείται η Τrip2Taste.
1.1.1970 ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 1.1.1970 Το καφέ-εστιατόριο Aethrion At Cycladic προσφέρει καλό φαγητό και νόστιμα ροφήματα. Η εταιρεία Μπεγνής (γνωστή στον χώρο της εστίασης) και ο σεφ έχουν καταρτίσει ένα μενού με ελαφριά πιάτα, γλυκά και επιλεγμένα ροφήματα που δημιουργούνται από τις πιο φίνες πρώτες ύλες.
1.1.1970 DESIRE 1.1.1970 Ασύγκριτη τούρτα Saint Honoré σερβίρει το παραδοσιακό κατάστημα του Κολωνακίου από το 1962. Στο ζεστό περιβάλλον του μπορείς να απολαύσεις τα γλυκά του μαζί με καφέ, σοκολάτα ή τσάϊ.
1.1.1970 PASSEPARTOUT 1.1.1970 Νεανικό στέκι ιδανικό για shopping break και κουβεντούλα. Στο χώρο κυριαρχούν το μαύρο, το χρυσό και το κόκκινο, δημιουργώντας ένα dramatic περιβάλλον που αρέσει πολύ.
1.1.1970 SALE & PEPE 1.1.1970 Στο Sale & Pepe θα γιορτάσεις με γεύσεις από την Ιταλία. Το γευστικό ταξίδι ξεκινά με μεσογειακή σαλάτα, ακολουθεί ποικιλία από λαχανικά σχάρας και bruschetta με ντομάτα και μανιτάρια. Για κυρίως πιάτο επιλέγεις φημισμένη Bistecca Fiorentina σχάρας ή κοκοράκι γεμιστό με λουκάνικο Τοσκάνης και τραγανές πατάτες. Γλυκός επίλογος ανάμεσα σε Semifreddo λεμονιού με σάλτσα εσπεριδοειδών ή σορμπέ φράουλας με σαλάτα από φράουλες. Το δείπνο συνοδεύεται από ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα, επιλέγοντας μεταξύ Cabernet Αγιωργίτικο Σκούρας ή Chianti Classico Castello di Quercetο. Τιμή €35 το άτομο.
1.1.1970 ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ 1.1.1970 Με περιβάλλον κομψό και κλασσικό, ο Κουρσάρος διατηρεί την ιδιότητά του ως ενός από τα κορυφαία εστιατόρια του κέντρου της Αθήνας στα οποία μπορείς να βρεις καλό φρέσκο ψάρι. Η εμμονική του σχεδόν προσήλωση στην ποιοτική θαλασσινή πρώτη ύλη συνδυάζεται αρμονικά με τον αέρα ευρωπαϊκού μητροπολιτικού κέντρου που αποπνέει, ενώ η καλοστημένη οινική λίστα συνοδεύει ιδανικά τα θαλασσινά.
1.1.1970 GELEE ROYALE 1.1.1970 Από το πρωί στις 7 γεμάτο ενέργεια, καλό espresso, απαλές μουσικές και διάβασμα. Το βράδυ μετατρέπεται σε ατμοσφαιρικό wine-champagne bar.