1.1.1970 BISTROT LE MIGNON 1.1.1970 Ένα αυθεντικό γαλλικό bistrot που φέρνει στην καρδιά της Αθήνας παριζιάνικο αέρα. H μικρή, ατμοσφαιρική σάλα με τα μαρμάρινα τραπέζια και τους δερμάτινους καναπέδες έχει γαλλικό στυλ και πολλή φινέτσα. Η κουζίνα έχει την υπογραφή του Απόστολου Τραστέλη και προτείνει κλασικές γαλλικές σπεσιαλιτέ με σύγχρονες εμπνευσμένες παρεμβάσεις. Σήμα του εστιατορίου εξακολουθεί να παραμένει η αντρεκότ Café de Paris με λεπτοκομμένες πατάτες τηγανητές. Highlight: Η ανανεωμένη και απολύτως ενημερωμένη οινική λίστα. Λειτουργεί: Τρίτη-Πέμπτη 20.00-00.00, Παρασκευή & Σάββατο 20.00-00.30. Μεσημέρια Σάββατο 14.00-17.00 Κυριακή 13.30-17.30. Κυριακή βράδυ και Δευτέρα κλειστά.
1.1.1970 ROCK 'N' ROLL 1.1.1970 Το θρυλικό bar-restaurant του Κολωνακίου έχει πλέον επιστρέψει στη αρχική βάση του. Το μενού έχει επιμεληθεί ο Ηλίας Σκουλάς και ροκάρει νόστιμα με πιάτα κλασικά ελκυστικά αλλά και πιάτα με δόσεις εξωτισμού.
1.1.1970 PARA SIEMPRE 1.1.1970 Στον γραφικό πεζόδρομο της Χάρητος θα βρείτε ένα όμορφο wine & tapas bar, στο εσωτερικό του οποίου παντρεύονται vintage στοιχεία με βιομηχανικά, δημιουργώντας έναν πρωτότυπο και ζεστό χώρο. Η οινική λίστα περιλαμβάνει περισσότερες από 31 ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών που δένουν απόλυτα με τις γεύσεις του μενού.
1.1.1970 RUINS ATHENS URBAN AREA 1.1.1970 Brunch, κυρίως πιάτα (από ceviche και ragù μέχρι tagliata) και εξαιρετικά κοκτέιλ σερβίρει όλη την ημέρα το Ruins Athens. Εδώ θα βρεις και μια εκτενή wine list με ελληνικές κυρίως ετικέτες που μπορείς να συνδυάσεις με το finger food του καταλόγου.
1.1.1970 SAM 1.1.1970 Το Sam έχει μπει στην ατζέντα του κολωνακιώτικου κοινού που θα περάσει το πρωί να πιει έναν καφέ, να καλμάρει την πείνα του με ένα σάντουιτς και το βράδυ να γευτεί κάποιο από τα μεσογειακά πιάτα του μενού ή να πιει ένα από τα ενδιαφέροντα κοκτέιλ που σερβίρει η μπάρα. Ο Sam καταφέρνει αυτό που επιδιώκει, να συνδυάσει το φροντισμένο φαγητό με την όμορφη ατμόσφαιρα.
1.1.1970 FINE MESS SMOKEHOUSE 1.1.1970 Ένα μοναδικό οδοιπορικό στις ΗΠΑ ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου να δημιουργήσουν ένα αυθεντικό smoke house που όχι απλά ακολουθεί την low and slow φιλοσοφία του BBQ αλλά την συνδυάζει με την υψηλή γαστρονομία. Και όλα αυτά με τη συνοδεία signature old fashioned με σπάνια και δημοφιλή bourbon.
1.1.1970 ΓΑΙΔΑΡΟΣ 1.1.1970 Ελληνικές γεύσεις και κοκτέιλ στο μαγαζί στο Κολωνάκι που λειτουργεί από νωρίς για καφέ μέχρι αργά το βράδυ με jazz, swing και soul υπόκρουση. Στον Γαϊδαρο, ο ελληνικός καφές φτιάχνεται στο μπρίκι και σερβίρεται με λουκούμι. Το μενού, με κέντρο τα ελληνικά προϊόντα, περιλαμβάνει επιλογές από φρέσκες σαλάτες, ζυμαρικά όπως τα στριφτάδια με σάλτσα φέτας και σπανάκι και σπιτικά γλυκά.
1.1.1970 CAFE BOHEME 1.1.1970 Ο σεφ Άλκης Κάρο παρουσιάζει ένα μενού βασισμένο στις μεσογειακές συνταγές. Η τραγανή πίτσα με φύλλα από ρόκα και σπανάκι, φλοίδες παρμεζάνας και ντοματίνια, αξίζει μια δοκιμή, ενώ το ριζότο σπανάκι με κατσικίσιο τυρί και καβουρδισμένο κουκουνάρι είναι ιδανικό για ένα ελαφρύ μεσημεριανό.