1.1.1970 MY CUISINE 1.1.1970 Σε μια ήσυχη γειτονιά του Μοσχάτου ο Μιράν Γιαγτζιάν έστησε το δικό του εστιατόριο με μια ιδιαίτερη αισθητική που αποπνέει γαλλική αύρα. Με προϋπηρεσία σε εστιατόρια και μπιστρό του Παρισιού και της Ντιζόν ο σεφ προτείνει μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από τη Γαλλία και την Αρμενία.
1.1.1970 ΚΑΝΑΡΙΑ 1.1.1970 Ξεκίνησε το 1950 και συνεχίζει ακάθεκτη, μένοντας σταθερή στο μότο της «λίγα και καλά». Αυτό χαρακτηρίζει το μενού: σαλάτες, φέτα, ελιές και ψάρια από συγκεκριμένα είδη. Κορωνίδα της ψαροκουζίνας η «βασίλισσα» γαρίδα του Πλαταμώνα.