1.1.1970 ΚΑΝΑΡΙΑ 1.1.1970 Ξεκίνησε το 1950 και συνεχίζει ακάθεκτη, μένοντας σταθερή στο μότο της «λίγα και καλά». Αυτό χαρακτηρίζει το μενού: σαλάτες, φέτα, ελιές και ψάρια από συγκεκριμένα είδη. Κορωνίδα της ψαροκουζίνας η «βασίλισσα» γαρίδα του Πλαταμώνα.
1.1.1970 MY CUISINE 1.1.1970 Σε μια ήσυχη γειτονιά του Μοσχάτου ο Μιράν Γιαγτζιάν έστησε το δικό του εστιατόριο με μια ιδιαίτερη αισθητική που αποπνέει γαλλική αύρα. Με προϋπηρεσία σε εστιατόρια και μπιστρό του Παρισιού και της Ντιζόν ο σεφ προτείνει μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από τη Γαλλία και την Αρμενία.