1.1.1970 PRIME GRILL 1.1.1970 Ένα american style μαγαζί για τους απανταχού κρεατοφάγους. Υπό τους ήχους του τζουκμπόξ και με τους πίνακες με μέρη της άλλης πλευράς του Ατλαντικού απολαμβάνεις κάθε είδους κρέας: ζουμερά burgers, καλοψημένες μπριζόλες και κρεατολιχουδιές σχάρας. Η απουσία κατάψυξης εγγυάται την ποιότητα των κρεάτων, τα οποία πλαισιώνονται από φρέσκα, χειροποίητα και βιολογικά υλικά.
1.1.1970 BURGER JOINT 1.1.1970 Ωραίος χώρος, με βιομηχανική διακόσμηση και ένα ελκυστικό μενού με μεγάλη ποικιλία σε burger. Τα αδέλφια Παπακώστα που βρίσκονται πίσω από το εγχείρημα έχουν οικογενειακή παράδοση στην εστίαση. Ο Γιώργος, επιτυχημένος σεφ στη Νέα Υόρκη, γνωρίζει καλά τη συνταγή του αληθινού burger.
1.1.1970 ALBION 1.1.1970 Μεσογειακή κουζίνα και εξωτικά cocktails σε έναν απ' τους πιο όμορφους κήπους της πόλης. Το μενού είναι βασισμένο σε μεσογειακές, καθαρές γεύσεις, φτιαγμένες από φρέσκα υλικά και φαντασία. Πιάτα όπως η Γλώσσα Dover, επιδόρπια όπως η Bitter Chocolate Mousse αλλά και δροσερά cocktails όπως το Pink Bubble ξεχωρίζουν.
1.1.1970 SARDELLES BBQ 1.1.1970 Η νέα πρόταση στην ψαροφαγία ακούει στο όνομα Sardeles Bbq. Στο Νέο Ψυχικό θα απολαύσετε ψαρομεζέδες, πλούσιες μακαρονάδες θαλασσινών, κριθαρότα & ψαρο-burger! Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον η αξία του ψαριού είναι προσιτή για όλους και το seafood γίνεται τρόπος ζωής. Το ψάρι αντικατέστησε το μπιφτέκι και έγινε γρήγορα must. Φυσικά στο εστιατόριο θα βρείτε κλασσικά πιάτα της κουζίνας του Αιγαίου, πλούσιες σαλάτες, ψάρι και αρκετά ορεκτικά. Συνοδεύετε με ουζάκι, μπίρα και κρασί... Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι εκτός Δευτέρας.
1.1.1970 BARRANQUILLA 1.1.1970 Ζεστό, ατμοσφαιρικό και μοντέρνο, το νέο bar-restaurant της Κηφισίας είναι ιδανικό στέκι για meat lovers. Από Black Angus, μπριζόλα Tomahawk, ταρτάρ και καρπάτσιο μέχρι κότσι αρνιού με κριθαράκι και σπαγγέτι ραγού, τα πιάτα του Barranquilla είναι ένα κι ένα. Στα συν η εξαιρετική wine list με πολλές ετικέτες τόσο απ' τον ελληνικό όσο και απ' τον διεθνή αμπελώνα.
1.1.1970 LULU'S BAR 1.1.1970 Soul, jazz και funk μουσικές επιλογές στο Lulu's bar. Μεγάλη ποικιλία σε κοκτέιλ με classic flavours και modern tastes.
1.1.1970 VILLA DIOSKOURI 1.1.1970 Την προσοχή σου θα τραβήξει και η ανοιχτή κουζίνα με τις ψησταριές, που εντυπωσιάζει. Το τζάκι ενισχύει τη φιλόξενη εικόνα του χώρου, ενώ το μπαρ είναι έτοιμο να προσφέρει κοκτέιλ και ποτά .Όλα τα στοιχεία υπηρετούν πολύ καλά τον all-day χαρακτήρα του εστιατορίου. Ο σεφ Βασίλης Τσουκαλάς και η ομάδα της κουζίνας προτείνουν ένα μενού που βασίζεται στη μεσογειακή κουζίνα και εμπλουτίζεται με κρέατα ωρίμανσης με ιδιαίτερες κοπές και προσεκτικά ψησίματα.
1.1.1970 POLLY MAGGOO 1.1.1970 Tο Polly Maggoo αποφάσισε να αφήσει το κέντρο για την γειτονιά του Νέου Ψυχικού. Ο καινούργιος χώρος μοιράζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο τα τραπέζια ακολουθούν την λογική των γαλλικών μπιστρό και στο βάθος το μπαρ, είναι φτιαγμένο με πολύχρωμες ψηφίδες. Στον επάνω όροφο η διακόσμηση συνθέτει μια θεατρική ατμόσφαιρα με καδραρισμένα έργα, γυμνά σκίτσα χειροποίητα φωτιστικά. Δοκιμάστε το πιάτο-υπογραφή του σεφ, τη σαλάτα φακή, με αυγό ποσέ και σαλιγκάρια όπως τα μαγειρεύουν στη Γαλλία. Το Polly Maggoo διαθέτει και ενδιαφέροντα κατάλογο κρασιών που μπορείς να συνοδεύσεις με μικρά πιάτα που φιγουράρουν στην αρχή του καταλόγου.
1.1.1970 SUSHI BAR ΨΥΧΙΚΟ 1.1.1970 Το The Sushi Bar προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ιαπωνικών γεύσεων στην οποία μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε 36 διαφορετικά είδη nigiri, 34 είδη maki rolls & 17 είδη sashimi ολόφρεσκων ψαριών. Δεν λείπουν φυσικά οι σαλάτες οι σούπες και τα noodles. Το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας αποτελεί η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών και η άριστη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας.
1.1.1970 IKI SUSHI 1.1.1970 «Iki» στα γιαπωνέζικα σημαίνει απλότητα, αυθορμητισμός. Ανοιχτή κουζίνα που παρουσιάζει την ειλικρίνεια της φρεσκάδας των υλικών. Το μενού εκφράζει τα αυθεντικά στοιχεία της γιαπωνέζικης κουζίνας που προσφέρει το σούσι, αποφεύγοντας το πάντρεμα πολλών υλικών στα ρολ, ενώ η φιλοσοφία της κουζίνας επικεντρώνεται στην ωμή φρέσκια πρώτη ύλη και στα ελαφριά dressings που συνοδεύουν κάποια πιάτα και τις σαλάτες.
1.1.1970 WOLVES OF KITCHEN 1.1.1970 Χειροποίητες παρασκευές (από ψωμί, βούτυρο μέχρι ζυμαρικά) και φυσικοί τρόποι μαγειρέματος κάνουν το Wolves of Kitchen να ξεχωρίζει από τα πολυάριθμα εστιατόρια που επικεντρώνονται στο κρέας. Ο ταλαντούχος νέος σεφ Άλσι Σινανάι στήνει σχάρες, καπνιστήρες και ρομπάτα στην κουζίνα και δημιουργεί πιάτα ειλικρινή και πραγματικά νόστιμα, όπως το σπιτικό κριθαράκι με αργοψημένο αρνί στη θράκα.
1.1.1970 ΠΙΠΕΡΙΑ 1.1.1970 Φρεσκάδα του Αιγαίου, αρώματα της Ανατολής και γεύσεις Μεσογείου. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς την Πιπεριά που εδώ και 18 χρόνια φημίζεται για τους ψαρομεζέδες και τα θαλασσινά της σε όλη την Αθήνα. Ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, παναρισμένες με panko κροκέτες μπακαλιάρου που φτάνουν στο πιάτο με ταρτάρ παντζαριού και αγιολί με κάρι, ψητά καλαμάρια με μαύρη σκορδαλιά, φρέσκος σολομός στη σχάρα με σάλτσα τεριγιάκι και ρύζι basmati είναι μερικά μόνο απ' τα πιάτα που αξίζουν την προσοχή σου σε ένα μενού που συμπληρώνεται καθημερινά από φρέσκα κυρίως μικρόψαρα.
1.1.1970 BLUEFIELD BURGER 1.1.1970 Αμερικανικού τύπου στέκι με μεγάλους ξύλινους πάγκους και μενού που περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά burgers, σαλάτες, σάντουιτς κοτόπουλου, fish & chips και NY hot-dogs. Δυνατότητα για delivery στο σπίτι.
1.1.1970 FISH CO. PLATTERS 1.1.1970 Στην πατρίδα τους, τη Νότια Αφρική, ανέλαβαν να μας ταξιδέψουν τρεις φίλοι μέσα από τις γεύσεις της. Ο συμπατριώτης τους σεφ Τόνι Καβαλιέρος ανέλαβε την επιμέλεια της κουζίνας που εστιάζει «σε συνταγές από τη Νότια Αφρική και κυρίως τη Μοζαμβίκη». Ο κατάλογος είναι επικεντρωμένος στα της θάλασσας: γαρίδες, καλαμαράκια, μύδια και ψάρια. Υπάρχουν όμως και τέσσερις προτάσεις με κρεατικά. Η σάλα είναι χαρούμενη, με χρώματα και έθνικ ζωγραφική στους τοίχους, ενώ στην οινική λίστα φιγουράρουν και νοτιοαφρικάνικες ετικέτες που συμπληρώνουν την πολυσυλλεκτική γευστική εμπειρία.
1.1.1970 OMBRA 1.1.1970 Είναι τo πρώτο και μοναδικό prosecco bar της Αθήνας. Οι άνθρωποί του ειδικεύονται στις ποικιλίες που προέρχονται από την περιοχή του Veneto και επεκτείνονται έως την περιοχή του Asti. Εκτός από τις ετικέτες κρασιού, στο Ombra θα βρείτε pizza croccante και αυθεντική ιταλική κουζίνα.
1.1.1970 KIKU 1.1.1970 Στο Kiku θα βρεις όλα τα new και old style σούσι αλλά και την εμπειρία των signature dishes που ανοίγουν νέους δρόμους σε ό,τι ως τώρα είχετε δοκιμάσει ως γιαπωνέζικο.
1.1.1970 ΣΚΟΡΠΙΝΑ 1.1.1970 Σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι έχει αναδείξει την Σκορπίνα ο σεφ Γιάννης Λιάκου συνδυάζοντας τη σωστή επιλογή εξαιρετικής πρώτης ύλης με τον σεβασμό στον χειρισμό της, χωρίς να λείπουν και γενναίες δόσεις δημιουργικής προσέγγισης. Στο καλαίσθητο και λιτό χώρο κυριαρχεί η ανοιχτή κουζίνα και το μαρμάρινο fish bar. Δοκιμάστε οποσδήποτε το γιουβέτσι με ψάρι ημέρας και τα σουδάκια με μους μαύρης ταραμοσαλάτας.
1.1.1970 DIMITRIS ECONOMIDES 1.1.1970 O τολμηρός ζαχαροπλάστης Δημήτρης Οικονομίδης μετά την εξαιρετική «Κασσιανή» στην Πετρούπολη, άνοιξε το νέο του κατάστημα στο Νέο Ψυχικό, όπου η άψογη τεχνική συναντά τα ποιοτικά υλικά.