1.1.1970 ARISTOS SPECIAL 1.1.1970 Το μενού είναι εστιασμένο στην ποιοτική κρεατοφαγία, τα πιάτα πληθωρικά και το αποτέλεσμα νόστιμο και χορταστικό. Τα αρνίσια παϊδάκια Βόνιτσας είναι γάλακτος, ψήνονται μαστόρικα και σερβίρονται πάνω σε κομψή ψησταριά με κάρβουνο που τα διατηρεί ζεστά. Η μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα έρχεται ιδανικά ψημένη πάνω σε ξύλινο δίσκο, το ίδιο και το μοσχαρίσιο φιλέτο. Κρατήστε χώρο για τα επιδόρπια που φτιάχνει για το μαγαζί το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο Κούτρας.
1.1.1970 VILLAGE 9 CINEMAS @ FALIRO 1.1.1970 On-line αγορά εισιτηρίων στο www.villagecinemas.gr. A/C, PARKING 1200 θέσεων. Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα (Visa ή Mastercard) Εισ.: € 7,00, φοιτ. € 5,00 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00
1.1.1970 ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ 1.1.1970 Στον μικρό και ζεστό της χώρο θα βρείτε περισσότερες από 160 ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο (70 από αυτές σερβίρονται σε ποτήρι), 30 single malts, παλαιωμένα ρούμια, κονιάκ, λικέρ, τεκίλες και πάνω από 10 premium αποστάγματα. Ό,τι κι αν επιλέξετε, σερβίρεται μαζί με κάποιο πιάτο ή ποικιλία αλλαντικών και τυριών που προμηθεύεται η Πύλη του Κρασιού από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Το wine bar είναι ανοιχτό κάθε μέρα, ενώ κατά καιρούς διοργανώνει παρουσιάσεις οινοποιείων και θεματικές γευσιγνωσίες.
1.1.1970 LE PETIT SOMMELIER 1.1.1970 Ο «Μικρός Οινοχόος» είναι ένα γουστόζικο και νεανικό wine bar, με άνετο εσωτερικό χώρο, δροσερή αυλή και φοβερό κελάρι. Εκτός όμως από το κρασί, διακρίνεται και για το φαγητό: safe επιλογές από όλο τον κόσμο, σε ικανοποιητικές μερίδες και πολύ καλά επιδόρπια.
1.1.1970 MARE MARINA 1.1.1970 Σε ιδανικό σημείο στη μαρίνα Φλοίσβου, έχει όμορφη θέα προς τη θάλασσα και τη γραφική πειραιώτικη συνοικία της Καστέλλας. Προσφέρεται από νωρίς για καφεδάκι και αργότερα μέσα στην ημέρα για μεσημεριανό ή δείπνο με φίλους. Ο κατάλογος περιλαμβάνει γεύσεις απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, με μερικές γκουρμέ πινελιές.
1.1.1970 Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ 1.1.1970 Η πλούσια κάβα της περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ετικέτες στο wine bar και περίπου 100 ετικέτες σε ελληνικά και ξένα αποστάγματα (όπως ρούμι, βότκα, μαλτ ουίσκι και άλλα premium αποστάγματα). Μη χάσετε τις βραδιές γευσιγνωσίας.
1.1.1970 SUSHI BAR Π. ΦΑΛΗΡΟ 1.1.1970 Το The Sushi Bar προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ιαπωνικών γεύσεων στην οποία μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε 36 διαφορετικά είδη nigiri, 34 είδη maki rolls & 17 είδη sashimi ολόφρεσκων ψαριών. Δεν λείπουν φυσικά οι σαλάτες οι σούπες και τα noodles. Το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας αποτελεί η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών και η άριστη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας.
1.1.1970 ΨΙΨΙΝΑ 1.1.1970 Στην Ψιψίνα η σάλα παραπέμπει σε σπιτική αστική τραπεζαρία με ξύλινα έπιπλα της δεκαετίας του '50, ανοιχτή κουζίνα, μεγάλο πάγκο όπου φιγουράρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και στον τοίχο μια μεγάλη πινακίδα που γράφει «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Σε κερδίζουν οι ψαρομεζέδες, και μάλιστα σε εξαιρετική μορφή, είτε βγαίνουν από τη σχάρα είτε από το τηγάνι, την κατσαρόλα ή τον φούρνο.
1.1.1970 ΧΟΝΤΡΟΣ- ΛΙΓΝΟΣ, ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟΝ 1.1.1970 Δημιούργημα της ομάδας του «Κυρ Αρίστου», η οποία στην ίδια γειτονιά «τρέχει» μια σειρά από πολύ επιτυχημένα θεματικά εστιατόρια: Κεμπαπτζίδικο Κυρ Αρίστος, Ψαροταβέρνα Ψιψίνα και Ακάκιος Μακαρονάδικο. Η σάλα είναι διακοσμημένη με ξύλινα τραπέζια και σκαμπό, ενώ στον ένα τοίχο μια οθόνη προβάλλει ασπρόμαυρες ταινίες με τα κατορθώματα του Χοντρού και του Λιγνού. Εκτός από τα κλασικά μπέργκερ, υπάρχουν και πιο ιδιαίτερες επιλογές: με κορν-μπιφ, με χοιρινό μπριζολάκι, με ομελέτα ακόμη, και πίτσα μπέργκερ.
1.1.1970 Η ΜΟΥΡΙΑ 1.1.1970 Φαγητό αληθινά απολαυστικό θα βρεις στη Μουριά, μια ταβέρνα με παράδοση που κρατάει από το 1954. Τα κρέατα ελληνικά κόβονται αριστοτεχνικά στην ανοιχτή κουζίνα και μαγειρευτά ακολουθούν τον κύκλο της κάθε εποχής. Τον ζήλο για την καλή ποιότητα και το μαστόρικο ψήσιμο ανακαλύπτεις στα λεπτοκομμένα και τέλεια ψημένα παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και το σέρβις γρήγορο.
1.1.1970 E&O 1.1.1970 Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Notting Hill ήρθε στην Αθήνα και προσφέρει ρεσιτάλ ασιατικής κουζίνας στον 8ο όροφο του Athens Marriott Hotel. Στο μενού ανακαλύπτεις fusion πιάτα με επιρροές από την Ιαπωνία, την Κίνα αλλά και την ταϊλανδέζικη κουζίνα ενώ ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με μπαρ και πισίνα, καθώς και ένα συναρπαστικό playroom για ενήλικους.