1.1.1970 CUE 1.1.1970 Mια ανάσα από το κέντρο της πόλης, σας περιμένει ένα όμορφο και ζεστό café bistro που θυμίζει σπίτι. Στον καλαίσθητο χώρο του μπορείτε να απολαύσετε από νωρίς καλό καφέ, τσάι ή ρευστή γαλλική σοκολάτα και από το μεσημέρι draft μπίρες, κρασί και κοκτέιλ. Για τους λάτρεις του κρασιού, το Cue προσφέρει μια τεράστια ποικιλία κρασιών σε ποτήρι και μπουκάλι.
1.1.1970 BERLIN BY5 DRUNKMEN 1.1.1970 Ένα βιεννέζικο καφεμπιρωδείο με γερμανική βαρελίσια μπίρα, έξυπνες γεύσεις και χαλαρωτικους καναπέδες.
1.1.1970 ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ 1.1.1970 Ο Μαγεμένος Αυλός, στη γεμάτη ζωή πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, «μαγεύει» για περισσότερο από 55 χρόνια πάρα πολύ κόσμο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι εδώ σύχναζαν όλα τα μεγάλα ονόματα των τεχνών, των γραμμάτων αλλά και της πολιτικής σκηνής από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Αλέξη Μινωτή και τον Οδυσσέα Ελύτη μέχρι τον Γιώργο Σεφέρη, τον Δημήτρη Χορν, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το φαγητό είναι πολύ προσεγμένο και η εξυπηρέτηση θυμίζει την παλιά, καλή εποχή.
1.1.1970 ITALIA 1.1.1970 Μικρό και κομψό εστιατόριο στο Παγκράτι με ατμόσφαιρα παραδοσιακής ιταλικής τρατορίας. Στο Italia, ο Ονούφριος Ιωακειμίδης μαγειρεύει αυθεντικά πιάτα χρησιμοποιώντας χειροποίητα ζυμαρικά και ξεχωριστά ιταλικά υλικά.
1.1.1970 FLAMINGO 1.1.1970 Μεσογειακή κουζίνα και εμπνευσμένο brunch θα βρεις στον all day χώρο του Παγκρατίου. Καθημερινά από τις 9:00 το Φλαμίνγκο σερβίρει ποιοτικό καφέ από την taf ενώ ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Ρούσσος υπογράφουν τα cocktails.
1.1.1970 MINT 1.1.1970 All day cafe-bar με καφέ,ποτά, coctails, κρύα πιάτα, ζεστές και κρύες σούπες και καλή μουσική.
1.1.1970 ΕΚΛΕΚΤΗ 1.1.1970 Τέσσερα παιδιά, η Αγγελική, ο Αλέκος, ο Νίκος και ο Ντίνος, έφτιαξαν στο Παγκράτι έναν χώρο όπου η Ανατολή και οι παραδόσεις της συναντούν τη Δύση και τον μοντερνισμό της. Τα γλυκά της «Εκλεκτής» είναι όλα χειροποίητα. Εδώ συνδυάζονται αρμονικά το προφιτερόλ με το καζαν ντιπί, το βυζαντινό με τη lemon pie, τα εκμέκ με τα cheesecakes αλλά και τα brownies με τα πολίτικα τσουρέκια με μαχλέπι και μαστίχα. Θα βρείτε όλο τον χρόνο παγωτό που γίνεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, πλούσιο σε γάλα και αρώματα.
1.1.1970 ΣΠΙΤΙΚΗ ΦΩΛΙΑ 1.1.1970 Value for money επιλογή με μαμαδίστικο φαγητό στο Παγκράτι. Στον κατάλογό του θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πιάτα της ώρας και μαγειρευτά, ενώ το μενού ανανεώνεται συχνά και προσαρμόζεται ανάλογα με τις εποχές. Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει σίγουρα είναι οι μερίδες. Όλες μεγάλες και χορταστικές.
1.1.1970 HIPPY 3 1.1.1970 Bohemian στέκι για όλη την ημέρα με ωραίο πρωινό, brunch με διεθνείς και ελληνικές επιρροές και ευφάνταστα σνακ. Το βράδυ γίνεται μέρος της νυχτερινής ζωής του Παγκρατίου, με δυνατά cocktails και ηλεκτρονική μουσική.
1.1.1970 VILLAGE CINEMAS ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1.1.1970 A/C, PARKING 800 θέσεων. Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα (Visa ή Mastercard) στο 210 8108080. On-line αγορά εισιτηρίων στο www.villagecinemas.gr. Εισιτήριο:€ 7,00, φοιτ. € 5 (Δευτ., Τρ.). Προβολές 3D : € 12,00, φοιτ., παιδ., στρατιωτικό € 11,00
1.1.1970 MON CHOU 1.1.1970 Το mon chou στο Παγκράτι θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τα προφιτερόλ με τα φρέσκα σουδάκια του να γεμίζουν μπροστά στα μάτια σου με απαλή crème pâtissιère τη στιγμή που τα παραγγέλνεις και να συνοδεύονται από σοκολάτα, υγείας ή γάλακτος. Μπορείς να απολαύσεις επίσης σπιτικά κέικ, τάρτες, αλμυρά ή γλυκά κρουασάν και δυνατό, αρωματικό καφέ.
1.1.1970 ΣΠΟΝΔΗ 1.1.1970 Το δείπνο στη Σπονδή, ένα εστιατόριο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, είναι η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Ο χώρος της γοητεύει. Το μενού ακολουθεί πιστά την εποχή και ο σεφ Άγγελος Λάντος δημιουργεί, με εξαιρετικά έως σπάνια υλικά, πρωτότυπα γευστικά πιάτα.
1.1.1970 ΜΑΡΑΜΠΟΥ 1.1.1970 H Βίκυ Περιστάνογλου, γευστιγνώστρια κρασιών, είχε όνειρο ένα παγωτατζίδικο, και μάλιστα στη γειτονιά της, όχι στο κέντρο της Αθήνας. Η εκπαίδευσή της στη Ρώμη πάνω στον τέχνη του παγωτού ήταν η αρχή για να πραγματοποιήσει το όνειρό της και η συνεργασία με τον Ιγκόρ Τσομλεκτσόγλου υπήρξε η βάση πάνω στην οποία γεννήθηκε το Μαραμπού. Εδώ θα βρεις κλασικό fior di latte, σοκολάτα αλλά και γεύσεις βασισμένες στο ελληνικό στοιχείο, όπως παγωτό ρυζόγαλο καθώς και μια συνταγή φτιαγμένη με μαύρη μπίρα από μικρή ελληνική ζυθοποιία.