1.1.1970 DEPOSITO DE VINO 1.1.1970 Zεστός χώρος με industrial αισθητική. Η κάβα του προσανατολίζεται, από άποψη, στον ελληνικό αμπελώνα, με μικρές και μεγάλες ποικιλίες από όλη την Ελλάδα. H οινική λίστα ανανεώνεται συχνά, με κρασιά που αξίζει κανείς να δοκιμάσει και περιλαμβάνει πολλές ετικέτες σε ποτήρι που δίνουν τη δυνατότητα για προσιτή έξοδο. Μη χάνετε τις live μουσικές βραδιές κάθε εβδομάδα.
1.1.1970 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ 1.1.1970 Κλασικό στέκι στον Πειραιά. Ιδανικό για καφέ το πρωί ή ποτό το βράδυ υπό τη συνοδεία ωραίων μουσικών.
1.1.1970 COSA NOSTRA 1.1.1970 Eδώ το καλό γούστο περισσεύει. Με αύρα άλλης εποχής, οι old fashioned διακοσμητικές λεπτομέρειες και οι vintage ταπετσαρίες δίνουν το ύφος στον χώρο. Το μενού επιμένει με γευστικές ιταλικές προτάσεις από ταλιάτα, φιλέτο με τρούφα αλλά και αληθινή, ιταλική πίτσα.
1.1.1970 ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ 1.1.1970 Το «Κουτούκι Στα καλά καθούμενα», στο Κερατσίνι, κρατά την αυθεντικότητά του εδώ και 26 χρόνια. Ο Λευτέρης Κελαδίτης, με καταγωγή από την Τήνο, τιμά στην κουζίνα του τους ελληνικούς μεζέδες. Η μακαρονάδα η τσουχτή είναι must, με «καμένα» στο βούτυρο μακαρόνια, μυζήθρα και στην κορυφή αυγά μάτια. Tο φιλέτο προβατίνας ψήνεται μαστόρικα στα κάρβουνα.
1.1.1970 EAST COAST 1.1.1970 Με έμπνευση από την Πολυνησία, το ολοκαίνουριο East Coast είναι ένας χώρος που προσφέρει από all-day brunch και cocktails μέχρι streetwear.
1.1.1970 BELUGA 1.1.1970 Στην καρδιά της άλλοτε κακόφημης Τρούμπας βρίσκεται το Beluga, ένας all day artistic πολυχώρος που συνδυάζει signature cocktails, νόστιμα πιάτα και συχνά events. Ψηλοτάβανο και ατμοσφαιρικό, με μια όμορφη σάλα που αν ρίξεις το βλέμμα σου προς τα κάτω θα δεις τα αρχαία τείχη του Πειραιά αλλά κι ένα εξίσου εντυπωσιακό μπαρ.
1.1.1970 ΔΥΟΣΜΟΣ 1.1.1970 Το νεοκλασικό κτίριο στο οποίο φιλοξενείται το Εδεσματοπωλείο Δυόσμος σχεδίασε ο αρχιτέκτονας ιδιοκτήτης του το 1920, όταν ήρθε από την Κωνσταντινούπολη. Σε ένα χαλαρό και οικείο περιβάλλον σερβίρονται καλοφτιαγμένα ελληνικά πιάτα ενώ όταν ο καιρός είναι καλός, προσφέρεται και η ταράτσα, με λίγα τραπέζια και το προνόμιο της θαλασσινής αύρας.